2011. október 26., szerda

Csűrös Miklós: Megváltás - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MegváltásA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
A 20. századi magyar prózairodalomban érdekes színfoltot jelentő Pap Károlyt mostanság kezdi igazán fölfedezni a szélesebb irodalmi közönség, hála az életműkiadásnak, valamint a róla szóló irodalom gyarapodásának. A most megjelent kiadvány tovább árnyalhatja a polgárosult, asszimilált zsidó családba született, de mélyen vallásos, ortodox ősöket magáénak valló, ezért a két nép írójaként emlegetett Pap Károly munkásságáról alkotott képünket. Tulajdonképpen a magyar zsidó irodalom egyik jellegzetes képviselője volt ő, akinek munkái irodalmi értékükön túl irodalomszociológiai szempontból is figyelmet érdemelnek. Nem véletlen, hogy a kötet összeállítója a két fejezet élére a Két nép és a Pap Károly Krisztusa címet helyezte. A levelek, kritikák, életrajzi, illetve önéletrajzi írások gyűjteményének fókuszában kifejezetten az író sajátos látásmódja, művein keresztül különös fénytörésben jelentkező írói identitása, identitásteremtő prózai, drámai munkássága áll. A kötetben a nagy pályatársak (Németh László, Márai, Móricz, Illyés Gyula, Komlós Aladár, illetve az író életrajzát monográfiában feldolgozó Lichtmann Tamás) mellett Pap Károly több írásában is maga vall családi gyökereiről, irodalmi látásmódjáról, az ehhez kapcsolódó műveiről. A fekete-fehér fotókkal illusztrált kötetet érdemes a századeleji magyar próza iránt érdeklődő művelt nagyközönség, valamint középiskolai tanárok figyelmébe ajánlani. ISBN: 963-9402-68-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-10-24 11:29
. Csűrös Miklós: Megváltás - Jelenlegi ára: 1 900 Ft