2012. február 24., péntek

Hp Compaq nx9000 1ft- 4 nap - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képeken látható állapotba !
Figyelmesen olvasd el a leírást létszíves !
Töltő nincs egy barkácsolt töltőm volt avval teszteltem igény szerint adom hozzá de nem 100%-os!
Hp compaq nx9000:
Az aukcióba szereplő laptop Német leszámolásból származik előéletéről nem tudok semmit csak amit ki ír azt fényképeztem is  ..
Töltöre csatlakoztatáskor szépen bekapcsolt zaj és gond mentsen müködött, a kijelzője hibátlan, pontos  paraméterrekel  tudott szolgálni a bios (képeken )ami a hardveres részére vonatkozik viszont ami biztos hogy 30gb-os winchester van benne, és intel pentium 2200mhz ill 512mb ram van benne, dvd olvasó cd író, a windows nem jött be valószínű mielőtt leszámolták volna öket az adatok miatt letörölték. Az akkumlátorja töltőre csatlakozáskor tölt. További adatot nem tudok mondani, kívülröl hibátlannak tűnik. Oem marica az alján !
Mivel nem egy új dologról beszélünk úgy döntöttem hogy 1-ft--ról indítom az aukciót a legmagasabb licit viszi !
Kérem kíméljenek a komolytalan licitálók, ha leütöd 1 napon belül vedd fel a kapcsolatot velem e-mai len keresztül, valamint 5 napon belül utald, illetve fizesd ki a vételárat! HA ezt nem bírod teljesíteni, NE licitálj!!
Továbbá!
Csak az licitáljon aki a leírtakat tudomásul vette, nincs licittörlés, nincs garancia, amit leírtam az pontosan megfelel a valóságnak, saját véleményem szerint nem lehet vele nagy probléma ha nem más alkatrésznek is tőkéletes !
Licit előtt kérdezz ha bizonytalan vagy !!
Nézd meg a többi termékem is !
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-25 14:25
. Hp Compaq nx9000 1ft- 4 nap - Jelenlegi ára: 1 Ft