2012. február 26., vasárnap

Nu Skin Galvanic Spa System II ageLOC Edition - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

      Eladó egy ageLOC Galvanic Spa System II!
Internetes ár: 95 998 HUF
kb 12 alkalommal használt, jó állapotú, nincsenek rajta használati nyomok
Programozható készülék, szabadalmazott önszabályozó galvánárammal és cserélhető kezelőfejekkel arcra, fejre és testre. A nagyobb, világosabb kijelző, intuitív felhasználás és továbbfejlesztett ergonómia könnyű és hatékony otthoni kozmetikai kezelést eredményez!
Az új ageLOCŸ arckezelőfejnek köszönhetően, a Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels with ageLOCŸ (Kezelő arcgélek ageLOCŸ-kal) termékeket alkalmazva az új rendszer akár ötször annyi ageLOCŸ összetevőt juttat bőrébe, mint a korábbi készülék!
                     
Az ageLOCŸEdition Nu Skin Galvanic Spa System™ II egy szabadalmazott, védjegyes készülék négy cserélhető kezelőfejjel:
    ageLOCŸ arckezelőfej: a nagyobb, barázdált felület gondoskodik az arcgél bőrrel történő folyamatos érintkezéséről, és akár ötszörös ageLOCŸ összetevőt juttat a bőrbe.
    Fejbőrkezelőfej – ez a fésű alakú kezelőfej könnyen siklik a hajban, a fejbőrrel folyamatosan érintkezve segíti a jótékony összetevőket tartalmazó kezelőtermékek bejutását egyenesen a hajhagymákba.
    Testkezelőfej – három kerek gumó növeli meg a bőrrel érintkező felületet, a jobb illeszkedés és hatékonyabb masszírozás megkönnyítése érdekében.  
    Célzott kezelőfej – ez a sima, lapos, ovális kezelőfej kiválóan alkalmas a nehezen megközelíthető, kicsi bőrfelületek kezelésére, úgymint a szemkörnyék vagy a száj környéke. Így koncentráltabban kezelheti ezeket a területeket is. "
Szállítás: személyes átvétel lehetséges, utánvéttel nem postázok.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 22:28
. Nu Skin Galvanic Spa System II ageLOC Edition - Jelenlegi ára: 25 000 Ft